Säljtester

Confident Approach är ett systerbolag specialiserat på att öka din försäljning som arbetar med företag över hela Europa.

Koncept för att öka din försäljning genom ökad prospektering och effektivare rekrytering av toppsäljare, är vad vårt systerföretag Confident Approach är specialiserat på.

Confident Approach arbetar över hela Europa och bygger sin verksamhet på vetenskaplig akademisk psykologisk forskning som de applicerar i säljorganisationer för att få säljare må bättre samtidigt som de presterar mer och med ökad kvalitet.

Ägare till Confident Approach och till Belbin i Sverige är ett bolag som heter The Call Reluctance Institute of Europe som ägs av Christer B Jansson och Inger Melkersson grundarna till Belbin i Sverige och Confident Approach i Europa.

Confident Approach har en unik sits baserad på unik forskning och verktyg som praktiskt fungerar och ger resultat för alla säljorganisationer eller de som är partners i företag och därigenom behöver dra nya klienter till sitt företag.

I Sverige finns ett antal konsulter tränade av Confident Approach i olika bolag som med lång erfarenhet av den svenska marknaden kan vända resultaten och stötta försäljningschefer och Vd:ar i Sverige på ett mycket kompetent och professionellt sätt.

Vill du veta mera besök då Confident Approach hemsida.

confident-approach