Kurser

Öppenhet & Tillit i organisations & ledningsgruppsutveckling

Datum:   4 september 2019, Katrinelund

 

Belbins seminariedag om Öppenhet & Tillit i organisations- och ledningsgruppsutveckling 

Program – Onsdag 4 september 2019

10.15 Registrering & kaffe, Katrinelund Gästgivargård

10.45 Inledning, Inger Melkersson, VD Belbin Sverige AB

11.00 Tillitsspiralen – En hållbar utveckling på riktigt! En outnyttjad spiraleffekt i grupper och organisationer.
Anders Wendelheim &  Kerstin Rodell

Vi kommer prata om forskning kring effekter av tillit samt verktyg för att kunna implementera metoder och arbetssätt som skapar effektivare organisationer. Vi har exempel på hur man kan effektivisera en verksamhet med mer än 50%. Samt andra exempel.  Vi skriver på en bok i ämnet. Hur man konkret kan implementera ett sånt synsätt samt de effekter som implementering kan skapa. 

12.00   Från systemteori till verklighet eller..  Martin Ekberg

Martin Ekberg Organisationskonsult, Leg. psykolog, Leg. psykoterapeut

Vår egen fantastiska Organisationspsykolog från Sandahl Partners i Örebro. Martin Ekberg är en av Sveriges mest kompetenta konsulter på marknaden och driver ett av Sveriges skickligaste konsultföretag här i Örebro. Vi på Belbin och Confident Approach kan bara vara stolta att vara leverantör till dem.

13.00   Lunch, Katrinelund Gästgiveri

Som enligt White Guide fick titeln Närkes bästa restaurang

14.30   Lyckad förändringsledning i stora organisationer, gång på gång, Dani Dawoodson

Dani har bred erfarenhet av att leda och utveckla komplexa och kunskapsintensiva verksamheter. Han är en van programledare som har lett stora program och projekt där både förändringsledning och kulturförflyttning har varit viktiga komponenter. Han är mycket välorganiserad, strukturerad och har ett processinriktat arbetssätt. Dani har erfarenhet av att projektleda med daglig styrning och säkerställa att gruppen når överenskomna servicenivåer och satta mål, samt driva och följa upp. Med erfarenheter från bl a Swedbank och Försäkringskassan kommer Dani berätta om hur det vara att genomföra den största förändringen inom Sjukförsäkringen sedan nya formen, utan att någon har hört talas om den

Och att få igenom ett program som borde normalt ta 2 år på 3,5 månader

15.15  Destruktivt ledarskap och en vanlig orsak till varför det finns

Christer B Jansson grundare av Belbin Sverige AB och Confident Approach AB startade sin konsultbana som servicekonsult med SAS-konceptet. Christer kommer att prata om hur kontakthinder påverkar ledarskapet destruktivt både i beteenden och hur det påverkar företagets kostnad och intäkter.

16.00   Sammanfattning och avslutning av Seminariedagen

 

Pris: 3.995kr för Seminariedagen om Öppenhet & Tillit i organisations- och Ledningsgruppsutveckling, inkl fyra fantastiska föreläsningar, kaffe & lunch.

Anmälan före Midsommar ger 1.000kr rabatt, Early Bird pris: 2.995kr. Ytterligare rabatt om ni är flera från samma företag. Belbins seminariedag äger rum i vackra Katrinelund, ca 35 min från Örebro.

Anmälan här eller på telefon 08-446 4940 eller mail till info@belbin.se

Frågor besvaras gärna av Inger Melkersson 072-702 0797.