Kurser

HR-Dagen i Malmö

Datum:   19 januar 2018 Malmö

VÄLKOMMEN ATT BESÖKA OSS PÅ HR-DAGEN I Malmö DEN 19 januar 2018 på Scandic Triangeln, Malmö.

Välkommen till vårt seminarium ”Våga vara synlig” kl 10.30 – 10.55 i salen ”Learning”  & se redan nu vår tipsfemma där du kan vinna en fri kursplats.

Välkommen att besöka vår monter & delta i vår tävling ”tipsfemman” där du kan vinna en gratis Ackrediteringskurs och även köpa ”Boken om Säljhinder” och ”Belbin Guide” till mässpris, kontant eller Swish. Du kan också anmäla dig till våra kurser och själv använda både kontakthindertesterna och Belbins Teamverktyg.

 

Christer

                                                              Christer B Jansson föreläser om ”Våga vara synlig”

Self-promotion är en av de viktigaste faktorerna för framgång. Ändå har så många så svårt för det.
Naturliga self-promoters gör det naturligt. De finns där strålkastarljuset lyser och de syns, de t o m ser till att de märks på ett positivt sätt. De repeterar detta beteende så många gånger som behövs för att nå sina mål. Vad är det som hindrar oss andra att göra likadant och hur drabbar det säljare och chefer att nå sina mål och sina egna karriärer?

Vi arbetar med hur rädslor påverkar chefer och säljare i form av kontakthinder som uttrycker sig som attityder och värderingar om hur man gör när man synliggör sig själv och sin kompetens. Kom och lyssna till Christer B Jansson, VD Confident Approach AB, på vårt seminarium ”Våga vara synlig”
kl 10.30 – 10.55 i salen ”Learning”.

Skicka gärna vidare till kontakter du har som kan vara intresserade, det kostar inget