Kurser

Användardag Belbin Teamroller

Datum:   08 september 2017

Öppen för dig som är Licensierad eller Ackrediterad i Belbin Teamroller.

Centralt i Uppsala kl 09.00 -16.00. Pris: 1.950kr + moms inkl kaffe/

lunch/kaffe och eget LNQ test, värde 3.000kr, för den som bokar före 18/8

Program:

*Senaste Nytt från Belbin Worldwide

Meredith Belbins 90-årsfirande med Belin case från hela världen, Nya GetSet – Teamroller för unga, Nya Interplace7 nu på 23 språk, Lansering av nya Co-operate, Team Role Alignment Exercise presenteras,

*Vem kan man lita på” Avslöja lögnare, bedragare, psykopater och hederligt folk. Kriminalpsykolog Åke Strengnell,  www.Strengnell.se

”Att läsa av folk korrekt är inte det lättaste – ännu svårare när de förställer sig. Jag har ägnat de senaste 50 åren till att försöka få någon ordning på detta – inom mental- och kriminalvård men främst bland vanligt folk som råkat illa ut.”

Vi på Belbin träffade Åke redan på mitten av 80-talet då han föreläste för oss på Juniorhandelskammaren. Inger och jag fattade tycke för Åke och hans rättframma sätt som fick människor att fundera, reflektera och även bli provocerade. När vi startade eget köpte vi specialkurs av Åke för att kunna skilja på just lögnare, bedragare och psykopater och har haft stor kunskap av den utbildningen.

Senare på 90-talet tog vi in Åke på en av våra användardagar och han fick högst betyg av våra ackrediterade konsulter av alla föreläsare vi nyttjat under åren.

De människor som har de problem Åke pratar om kan ställa till mycket besvär för oss som arbetar med HR-frågor. Av den anledningen vill vi ge dig chansen att komma och lyssna på Åke och få honom som ett möjligt stöd om du råkar ut för människor som beter sig så här.

*Lunch

 *Christer B Jansson, Rädda chefer får rädda medarbetare

Vårt systerföretag Confident Approach AB arbetar med hur rädslor påverkar chefer i form av kontakthinder som uttrycker sig som attityder och värderingar om hur man gör när man synliggör sig själv och sin kompetens. Den som bokar före 18 augusti får även göra sin egen LNQ test och får feedback på den.

*Dani Razmgah, Acando Consulting, berättar om ”ett lyckat case med Belbin”

*Erfarenhetsutbyte, alla deltagare delar erfarenheter, tag gärna med goda/svåra exempel på Teamrollrapporter.                                                                                    

Vi håller samma pris som vi ”alltid” haft, dvs SEK 1.950 + moms. I priset ingår kaffe/lunch/kaffe och för den som vill en egen LNQ test. LNQ mäter ledares hinder/möjligheter att nätverka, ett utmärkt verktyg i ledarutveckling.

Tag tillvara möjligheten att förkovra dig, investera lite i din egen utveckling och kom och träffa andra ”Belbianer”. Titta i almanackan och anmäl dig genast till inger@belbin.se eller 08-446 4940. Alla som anmäler sig före 18 augusti får en gratis LNQ test, värde 3.000kr

När: Fredagen den 8 september 2017, kl 09.00 – 16.00

Var: Centralt i Uppsala, nära tåg och parkering

Hur: Öppet för Dig som är Ackrediterad eller Licensierad i Belbin Teamroller, till samma pris som vi alltid haft, dvs SEK 1.950kr/deltagare,

I priset ingår dagens program, kaffe, lunch och egen LNQ test för den som bokar före 18/8.

Känner du någon mer som borde få veta mer om hur man känner igen och hanterar psykopater så får du bjuda med dem till Åke Strengnells föreläsning. Pris för extern deltagare inkl lunch, 2.500kr + moms. Kl 09.45 -13.00 inkl lunch.